1 OutDoor Aktivnosti: Hitri po Petdesetem

14.1.16

Hitri po Petdesetem

Na outdooraktivnosti.si si lahko preberete enega prvih opisov oz. recenzij težko pričakovane športne knjige o vzdržljivosti v športih (kolesarjenje, tek in triatlon) Hitri po petdesetem.
Knjigo je napisal priznan avtor športnih "biblij" in športnik, atlet, predvsem pa trener, ki se s športom ukvarja že več kot 40 let, Joe Friel.
Knjiga namenjena najprej športnikom, ki jih zanima program treningov, ki bi si ga oblikovali sami oz. trenerjem in vsem, ki te programe oblikujejo. Zanimala bo vse, ki se ukvarjajo s športi, kjer  je vzdržljivost bistvena. Zanimala pa bo tudi vse starejše, ki želijo upočasniti staranje in ohraniti telesne sposobnosti.
Revolucija, ki jo knjiga prinaša izhaja iz sinteze raziskav o športu, vzdržljivosti in staranju, katerih do tedaj praktično ni bilo. Tako prinaša nekaj revolucionarnih informacij s področja. Glavna prednost je, da knjiga izobrazi bralca to mere, da je sposoben razumeti trening in telo, torej sebe, nato pa na osnovi tega izdelati program treniranja, ki omogoča boljši napredek, saj izhaja iz sposobnosti in ne sledi nekemu naprej določenemu programu, ki se ne ozira človeka.

Več najdete na outdooraktivnosti.si: Hitri po petdesetem in Hitri po petdesetem - o knjigi

Ni komentarjev:

Objavite komentar