1 OutDoor Aktivnosti: Nahrbtnik za nošenje otroka

1.4.16

Nahrbtnik za nošenje otroka

S tem, ko postanemo starši se soočimo z neke vrste omejenostjo, postanemo nemobilni, počasni in okorni, saj vedno še nekoga nosimo s seboj. Z vozičkom postanemo omejeni na urejene sprehajalne poti, avtobusi postanejo neuporabni, vlaki pa zbujajo občutek klavstrofobije.

Ker k temu prispevajo vozički, v katerih vozimo svoje dojenčke in malčke je smiselno, ne glede na to, ali smo pohodniki ali ne, razmišljati o nosilkah za otroke oz. o nahrbtnikih za nošenje otrok. Z nahrbtnikom za nošenje otroka kar naenkrat dobimo nazaj svoje roke, svojo mobilnost in vsaj del svobode, ki smo je bili vajeni od prej. Starševstvo postane lepše in polnejše.


Kdor se je že soočil s tem, da je nahrbtnik za nošenje otroka treba kupiti, je najprej ugotovil, da ti niso ravno poceni. Sploh v času, ko je treba kupovati še en kup vseh drugih stvari za otroka, si napake preprosto ne moremo privoščit. Kot starš, ki svoje otroke redno nosi v nahrbtniku in kot prodajalec nahrbtnikov za nošenje otrok pa lahko rečem vsaj to, da je o nahrbtniku za nošenje otrok vredno razmišljati in da je vreden denarja (na bolhi so sprejemljivi nahrbtniki za nošenje otrok navoljo po kar dostopnih cenah). Zadnje kar bi starša moralo skrbeti je to, da se otrok ne bi hotel nositi v nahrbtniku. Če se nosi v rokah, pa štupo ramo, se bo nosil tudi v nahrbtniku. Skoraj da ni boljšega načina za "transport" otroka. Je blizu starša, je na udobnem, na toplem in ima dober razgled.

Nahrbtniki za nošenje otrok


Preberite si, kako kupiti nahrbtnik za nošenje otroka, kako je z nošenjem otrok po svetu in kateri so najboljši nahrbtniki za nošenje otrok, ki jih tačas lahko kupite pri nas.


Če ste mlajši in bolj divje narave, pa vas bo zagotovo zanimal tudi Quinny longboard voziček za otroka

Ni komentarjev:

Objavite komentar